Buna ziua am o situatie care incerc sa o solutionez :
In urma cu 16 ani am avut o relatie cu o fata in virsta de 19 ani eu aveam 27 , a fost o poveste de dragoste frumoasa , aceasta a ramas gravida am incercat sa o ajut fiinaciar sa intrerupa sarcina platind toate sumele necesare ....dar nu am mai avut posibilitatea sa mai dau de ea la scurt timp a disparut efectiv si a inchis toate canalele de comunicare cu ea , nu am reusit sa dau de aceasta foarte multi ani . In acest rastimp am aflat ca a nascut un baietel pe care a considerat ca este mai bine sa il de spre infiere , fara a face vreo vorbire legata de cine este tatal . Am obtinut citeva informati fragmentate , soarta a facut sa ne reintilnim si sa discutam acest subiect , dar nu are nici o informatie completa in acest sens . Cum putem sa gasim acest copil care este procedura .
Niciunul. Copilul are un tata, nu mai aveti ce copil sa recunoasteti daca a fost adoptat.
Oricum, dvs v-ati oferit sa platiti o intrerupere de sarcina, puteti considera ca a facut.
dureros.. a fost o poveste de dragoste frumoasa, fata a ramas insarcinata, iar drept dovada pt marea iubire ce i-o purtati, v-ati oferit ajutorul financiar pt a intrerupe sarcina.
frumos!
greu de inteles, sincer, pt ce va doriti sa dati de urma acelui copil, din moment ce nu vi l-ati dorit ?? ati fi avut o scuza, daca ati fi fost minor sa zicem , la vremea respectiva, dar erati barbat in toata firea, aveati 27 de ani !!
iar din moment ce nu cunoastem mai multe date despre aceasta infiere a copilului respectiv, nu va putem sfatui ce anume sa faceti ..
si totusi, daca l-ati gasi , la un moment dat .. ii dati viata copilului peste cap, doar pt ca probabil, aveti mustrari de constiinta ??
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Adoptie
stefyka
Buna ziua.As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.In anul 1994 am fost infiata derudele tatalui meu biologic.Cererea de infiere a fost facuta de ... (vezi toată discuția)