avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copil nerecunoscut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copil nerecunoscut

Buna ziua am o situatie care incerc sa o solutionez :
In urma cu 16 ani am avut o relatie cu o fata in virsta de 19 ani eu aveam 27 , a fost o poveste de dragoste frumoasa , aceasta a ramas gravida am incercat sa o ajut fiinaciar sa intrerupa sarcina platind toate sumele necesare ....dar nu am mai avut posibilitatea sa mai dau de ea la scurt timp a disparut efectiv si a inchis toate canalele de comunicare cu ea , nu am reusit sa dau de aceasta foarte multi ani . In acest rastimp am aflat ca a nascut un baietel pe care a considerat ca este mai bine sa il de spre infiere , fara a face vreo vorbire legata de cine este tatal . Am obtinut citeva informati fragmentate , soarta a facut sa ne reintilnim si sa discutam acest subiect , dar nu are nici o informatie completa in acest sens . Cum putem sa gasim acest copil care este procedura .
nu cunoaste familia care a infiat copilul?
cui i l-a dat ? doar nu l-a dat pe strada, la vreun trecator oarecare .. nu a fost o adoptie legala ??
Sa îl găsiți sa ce? Poate nici nu știe ca e adoptat.
asa cum am aratat mai sus eu nu am aflat de adevar decit mult mai tarziu ? ce demersuri legale pot face ?
Niciunul. Copilul are un tata, nu mai aveti ce copil sa recunoasteti daca a fost adoptat.
Oricum, dvs v-ati oferit sa platiti o intrerupere de sarcina, puteti considera ca a facut.
dureros.. a fost o poveste de dragoste frumoasa, fata a ramas insarcinata, iar drept dovada pt marea iubire ce i-o purtati, v-ati oferit ajutorul financiar pt a intrerupe sarcina.
frumos!
greu de inteles, sincer, pt ce va doriti sa dati de urma acelui copil, din moment ce nu vi l-ati dorit ?? ati fi avut o scuza, daca ati fi fost minor sa zicem , la vremea respectiva, dar erati barbat in toata firea, aveati 27 de ani !!

iar din moment ce nu cunoastem mai multe date despre aceasta infiere a copilului respectiv, nu va putem sfatui ce anume sa faceti ..

si totusi, daca l-ati gasi , la un moment dat .. ii dati viata copilului peste cap, doar pt ca probabil, aveti mustrari de constiinta ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie stefyka stefyka Buna ziua.As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.In anul 1994 am fost infiata derudele tatalui meu biologic.Cererea de infiere a fost facuta de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati si sa ma indrumati in situatia ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati si sa ma indrumati in situatia pe care o voi relata. Santem cinci frati (toti adulti,unii dintre noi cu copii),nascuti ... (vezi toată discuția)
Poti iubi, romantic vorbind, doua persoane in acelasi timp? Flavyta Flavyta Am o pasiune pentru scris, si in ultima vreme, mi s-a conturat o ideea destul de buna, dupa parerea mea, dar care poate fi extrem de discutabila: poti iubi ... (vezi toată discuția)