avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FISA POST OPERATOR LA FABRICAREA NUTRETURILOR ?!?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FISA POST OPERATOR LA FABRICAREA NUTRETURILOR ?!?

Va rog, ma puteti ajuta cu o fisa de post pentru cod 816021, Operator la fabricarea nutreturilor?
Multumesc mult!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 7 Decembrie 2015
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
rubinian ofera fisele de post contra cost :(. speram sa se fi "lovit" cineva de aceasta functie
Daca va uitati mai bine , exista anumite informatii care se pot prelua gratuit . De aceea , v-am dat acel link.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post Rdee Rdee Imi puteti spune de unde pot face rost de o fisa de post pentru Analist Ajutor cod cor 351202? Multumesc, (vezi toată discuția)
Angajare in functia "acoperitor metale" valcris valcris Buna ziua. Daca in Actul constitutiv al societatii am codul 2511 (Fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice) pot angaja ... (vezi toată discuția)
Fisa post birotunde birotunde Buna ziua ..poate sa ma ajuta cineva cu o fisa de post pentru cod COR 131121-Sef sectie mecanizare Multumesc (vezi toată discuția)