avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Imi puteti spune de unde pot face rost de o fisa de post pentru Analist Ajutor cod cor 351202?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:52, 30 Octombrie 2019
Vedeti aceste link-uri
[ link extern ]

[ link extern ]
Pe rubinian nu exista fisa de post pentru codul acela...iar programator ajutor e prea mult. Multumesc frumos pentru raspuns
Mot-a-mot nu cred ca veti gasi ... insa, consider ca din ce exista in link-urile respective se putea intocmi o fisa a postului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor pentru tester; studii necesare Popu Popu 1. Buna, urmeaza sa angajez un tester, in COR nu am gasit insa un cod special pentru tester, apare doar analistul (251201) respectiv ... (vezi toată discuția)
Acte studii programator loredana080380 loredana080380 Buna ziua La o firma IT a fost angajata o persoana pe functia de programator avand urmatoarele studii (atestat profesional ajutor programator+diploma liceenta ... (vezi toată discuția)
Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)