avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Hotarare definitiva nerespectata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Hotarare definitiva nerespectata

In proces civil cu institutia in care am lucrat, am castigat prin hotarare definitiva.
Institutia tebuie sa elibereze o adeverinta cu veniturile necesare pentru recalcularea pensiei, adeverinta pe care insitutia s-a incapatatnt s-o elibereze pe cale amiabila de am ajuns in procese de peste 2 ani.
Nici acum la 45 de zile de depunere la Directie Decizia defintiva care trebuia pusa in aplicare imediat nu am obtinut adeverinta dorita. Ca nu avem oameni, ca e o perioada prea mare de consultat in acte ... ...
Ce trebuie sa fac ?
Multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:42, 7 Decembrie 2015
Trebuie sa procedati conform NCPC Capitolul IV Executarea silita a altor obligatii de a face sau a obligatiilor de a nu face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie contra hotarare decizie definitiva AdrianaBal AdrianaBal In proces cu Casa de Pensii am pierdut la Fond si la Apel cererea de recalculare a pensiei cu luarea in calcul a tuturor veniturilor suplimentare obtinute (nu ... (vezi toată discuția)
Hotarare nedreapta ContSters115732 ContSters115732 Zeci de colegi de Institut si sute sau mii din alte Institute de proiectare-cercetare au facut procese contra Caselor de pensii penrtu recalcularea pensiei cu ... (vezi toată discuția)
Declaratie autentica de radiere de ipoteca andrei_ionescu andrei_ionescu Am detinut un srl care a avut datorii la un combinat. In derularea contractelor comerciale am girat cu casa mea, doar pentru o parte din valoare, respectiv 400 ... (vezi toată discuția)