avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Dezacord vecin pt. infiintarea unui PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Dezacord vecin pt. infiintarea unui PFA

Intentionez sa deschid un PFA cu obiectul de activitate CAEN 1413 reparatii croitorie intr-un stand dintr-o piata de sector (4).
Am 3 vecin la bloc , 2 dintre ei sunt de acord , iar al treilea nu este de acord . La sediul social al PFA-ului nu se va desfasura nici o activitate. Dar daca asta e legea, ma vad conditionat de acordul celui de al 3-lea vecin. (sa-i dea Dumnezeu sanatate !) .
Exista vreo varianta sa pot rezolva acesta situatie.
Am si acordul administratorului de bloc.

Multumesc cu respect !

Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:23, 8 Decembrie 2015
Da, ii solicitati acordul in instanta si ii cereti si cheltuielile de judecata, daca nu are motive temeinice sa se opuna, veti obtine incuviintarea instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt. stand intr-o piata cu reparatii croitorie ContSters374895 ContSters374895 Intentionez sa deschid ,intr-un stand dintr-o piata a sectorului 4 (Buc) , un PFA cu obiect de activitate 1413 CAEN reparatii croitorie . Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)