avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pt. stand intr-o piata cu reparatii croitorie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pt. stand intr-o piata cu reparatii croitorie

Intentionez sa deschid ,intr-un stand dintr-o piata a sectorului 4 (Buc) , un PFA cu obiect de activitate 1413 CAEN reparatii croitorie .
Intrebarea este ... care este cea mai economica forma de organizare - PFA , SRL neplatitor de TVA ori ... ?
Avind in vedere ca de la anul ....
Multumesc !=D>

Alte discuții în legătură

Dezacord vecin pt. infiintarea unui pfa ContSters374895 ContSters374895 Intentionez sa deschid un PFA cu obiectul de activitate CAEN 1413 reparatii croitorie intr-un stand dintr-o piata de sector (4). Am 3 vecin la bloc ... (vezi toată discuția)
Pfa , platitor sau nu de tva ContSters374895 ContSters374895 Doresc sa infiintez un PFA cu doua tipuri de activitati si anume 1. Atelier de croitorie , nu productie ci reparatii, modificari ... 2. Mercerie, ... (vezi toată discuția)
Atelier croitorie cu vanzare dana-bianca dana-bianca Vreau sa deschid un atelier de croitorie cu vanzare.Nu am calificarea necesara chiar daca ma pricep foarte bine, vreau sa stiu cum pot face acest lucru legal ... (vezi toată discuția)