avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pierdut original diploma licenta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pierdut original diploma licenta

la dosarul de pensie e necesar ptr. calcul facultate absolvita la cursuri de zi diploma original. adeverinta de absolvire a facultatii la zi [exista] am publicat in monitor oficial pierderea diplomei si toti pasii [notariat etc] depus dosar facultate ptr duplicat si este posibil sa nu existe formulare aferente anilor 1980 in acest caz conform legii la dosarul de pensionare pe linga adeverinta de absolvire a cursurilor la zi .foaie matricola original ce document emis de facultate poate inlocui duplicatul diplomei[pe diploma nu scrie cursuri de zi sau seral .o aberatie in legea pensiilor ]
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:09, 8 Decembrie 2015
1. La diploma exista si o anexa cu rezultatele anilor de studii si pe aceasta anexa este precizat ca ati urmat cursurile de zi ale facultatii respective.

2. Asteptati raspunsul de la facultate si daca este negativ va puteti adresa direct CNPP pe e-mail, la: cnpp.ro/petitii-si-sesizari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnpp solicita clarificari la dosarul de pensii dupa 26 de ani! AdrianaCluj AdrianaCluj Tatal meu, (85 ani) incadrat cu grad de handicap locomotor grav este chemat de urgenta la Casa judeteana de pensii pentru a duce originalul diplomei de licenta ... (vezi toată discuția)
Adeverînta studii unîversitare la zi Omicron1l951 Omicron1l951 Dacă pen foaia matricola atașată diplomei de absolvire a facultății este scris \"Cursuri de zi\" mai este nevoie de adeverinta de la facultate ca am ... (vezi toată discuția)
1. adeverință de studii la zi? morelkoren morelkoren 1. Adeverința de studii \"la zi\" - pentru dosarul de pensii este necesara si pentru cei ce au absolvit Facultatea de Muzica (unde nu au existat/exista ... (vezi toată discuția)