avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverînta studii unîversitare la zi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverînta studii unîversitare la zi

Dacă pen foaia matricola atașată diplomei de absolvire a facultății este scris "Cursuri de zi" mai este nevoie de adeverinta de la facultate ca am absolvit cursurile de zi ,pentru dosarul de pensionare la limita de vârstă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:08, 13 Iulie 2018
Norme de aplicare a Legii 263/2010
art. 76
(1) Actele la care se face referire la art. 103 alin. (2) din lege sunt, după caz:a) pentru pensia pentru limită de vârstă, anticipată și anticipată parțială:-
...
- diploma de absolvire a învățământului universitar (original și copie) și adeverința din care să rezulte durata normală, perioada studiilor și faptul că acestea au fost urmate la zi;
...


In speta, este nevoie si de adeverința din care să rezulte durata normală, perioada studiilor și faptul că acestea au fost urmate la zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta studii efectuate la invatamant zi pentru dosar pensie editcec editcec Vă rog sa binevoiti a-mi spune ce acte am nevoie, conform legislaţiei în vigoare, la dosarul de pensionare pentru a se lua în considerare ca vechime în ... (vezi toată discuția)
Anii facultate pensie adelone adelone Este obligatorie introducerea acelor ani la pensie? Eu cred ca nu , dar am nevoie de o confirmare. Nu mai am foaia matricola, si sunt dispusa sa renunt la acei ... (vezi toată discuția)
Acte pentru pensie de la facultate silviu1958 silviu1958 Am de la facultate urmatoarele acte: - DIPLOMA de absolvire - ANEXA la diploma de absolvire, care contine numarul matricol / inginer zi si notele din ... (vezi toată discuția)