avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită de către ANAF persoana fizica ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită de către ANAF persoana fizica pentru datorii firma radiată

Buna seara! Va rog sa imi comunicati daca in urma radierii unei firme care a fost in insolventa, acum radiată din registrul comerțului, ANAF ul poate pune poprire pe pensia fostului administratorului pentru datoriile către stat a societății, ținând cont ca instanta, la cererea lichidatorului judiciar, a respins antrenarea răspunderii patrimoniale pentru achitarea acestor datorii. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:13, 8 Decembrie 2015
Nu poate fi executat administratorul pentru aceste datorii, daca cererea de atragere a raspunderii a fst respinsa
Formulati contestatie la executare
Cu certitudine s-a emis o decizie privind atragerea răspunderii solidare, în temeiul prevederilor Codului de procedură fiscală. Dacă nu ați atacat acea decizie, degeaba mai faceți contestație la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dupa insolventa si radiere firma Vikos63 Vikos63 Rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: Administratia finantelor publice judeteana a decis angajarea raspunderii solidare cu debitorul (firma X) eu - ... (vezi toată discuția)
Consecintele schimbarii legislatiei fiscale mioara2012 mioara2012 Buna ziua! In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a administratorului si il obtine. Persoana ... (vezi toată discuția)
Lipsa dreptului la aparare mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Punem in discutie urmatoarea speta: In cadrul unui proces de insolventa, ANAF solicita avizul pentru atragerea raspunderii in solidar a ... (vezi toată discuția)