avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... contestatie decizie de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

contestatie decizie de pensionare

Contestatia pentru decizia de pensionare se depune la Comisia Centrală de Contestaţii. Exista o adresa de mail unde poate fi trimisa contestatia ?
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 11:06, 8 Decembrie 2015
Contestatia se depune la Casa de Pensii Judeteana si ei o trimit la Comisia Centrala de Contestatii. Trebuie depusa contestaia in dosar impreuna cu eventualele anexe pe care le faceti pentru argumentare.
Exista un model pentru contestatie ?
Nu exista model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)
Contestatie pensie Ada_S15 Ada_S15 Bună ziua,am si eu o întrebare:mamă mea a depus actele Pt pensionare Si recent i-a ajuns si decizia,însă nu este mulțumită de rezultat,cu siguranță au ... (vezi toată discuția)