avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de handicap

buna ziua.tatal meu are 87 de ani,pensionar cu un cuantum de 400 lei,nu are mana dreapta si are proteza de sold la piciorul stang,are probleme cardiace si nu se poate deplasa.in urma unei expertize medicale a primit gradul doi de handicap fara insotitor cu o indemnizatie de 39 lei.care ar fii drepturile lui de fapt?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:10, 9 Decembrie 2015
Faceti o greseala: daca ar fi fost gradul II (accentuat), ar fi avut indemnizatia de 272 lei; spuneti ca are 39 lei, ceea ce inseamna gradul III (mediu).
Ati incercat sa faceti o contestatie (in termen de 30 zile)?
da am facut contestatie dar nu am primit raspuns inca.multumesc
Cand ati depus contestatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie grad handicap Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua. Va rog sa mă ajutați cu redactarea unei contestații în vederea încadrării în grad de handicap pe care trebuie sa o depun la ... (vezi toată discuția)
Pensionar problema juridica tibanto tibanto Am pensie de invaliditate, sunt pensionar gradul II cu handicap accentuat, pensia de este definitiva ca si certificatul de handicap. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Pensia de handicap Florinaa515@gmail.com Florinaa515@gmail.com Anul trecut a avut gradul 2 iar anul acesta la trecut 3 dar handicapul a rămas tot așa nu sa modificat nimic .oare pot sa depun contestatie . (vezi toată discuția)