avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda contraventionala

buna ziua !!! Am si eu o intrebare , am luat o amenda de 500 lei acum 3 ani si nu am platit.o si dupa tot acest primesc citatie ca ca primaria comunei de unde sunt m.a dat in judecata si trebuie sa ma prezit la tribunal ca daca nu ma prezint amenda se transforma in ore in folosul comunitatii ,dar eu nu ma pot prezenta la proces si nici nu pot efectua acele ore de munca . ce se va intampla mai departe ???
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:42, 8 Decembrie 2015
Cel mai bine este să plătiți amenda li să trimiteți prin fax sau email această informație la judecătorie. Cu siguranță primăria va confirma asta în instanță și procesul se va încheia.
am inteles va multumesc mult , dar daca nu o voi plati si nu voi face nimic din ce se spune , pana unde se va ajunge ???
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
adrian191, utilizator
Dacă nu vă veți plăti și nu vă veți prezenta la proces se va pronunța o sentință prin care veți fi obligat la muncă în folosul comunității.
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am primit o citatie sa ma prezint la judecatorie ca ... Gigik4ever365 Gigik4ever365 Buna ziua Am primit o citatie sa ma prezint la judecatorie ca si petent intr-un dosar penal privind legea 302/2004. Am sunat la sediul judecatoriei ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii calin_75 calin_75 Primaria cere transformarea unei amenzi contraventionale neachitate in munca in folosul comunitatii. Judecatoria, prin sentinta civila, ramasa definitiva prin ... (vezi toată discuția)
Munca in folosul comunitatii. cum se poate evita? ravaell ravaell Am primit pentru o amenda de cand eram minor, de 70 de lei, pentru ca am trecut pe unde nu trebuia. Acum mi-o baga pe gat, ca trebuie sa fac ore in folosul ... (vezi toată discuția)