avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Am primit o citatie sa ma prezint la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Am primit o citatie sa ma prezint la judecatorie ca ...

Buna ziua
Am primit o citatie sa ma prezint la judecatorie ca si petent intr-un dosar penal privind legea 302/2004.
Am sunat la sediul judecatoriei respective care este din alt judet si am aflat ca este pentru o amenda din strainatate.
Pot plati amenda respectiva ca sa nu mai merg intr-un alt judet pentru proces sau nu am ce sa fac decat sa ma prezit in data respectiva la tribunal?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:53, 30 August 2023
Buna ziua, indicat ar fi sa va prezentati, mai ales daca nu ati primit cererea de chemare in judecata ca sa stiti sigur despre ce e vorba.
Daca nu va prezentati si platiti amenda, trebuie sa trimiteti la dosar dovada platii si solicitarile dvs pentru solutionarea procesului, in functie de situatia concreta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie tribunal corina apostolescu corina apostolescu Buna ziua Ce urmări pot avea daca nu ma prezint în urma unei citatii la instanța ca si petent intr un dosar: Fond si Materia:Penal.?? Dar dacă mă ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna in calitate de petent intr-un proces penal onel666 onel666 recunoaşterea hotărârilor penale sau a altor acte judiciare străine (Legea 302/2004) RECUNOAªTERE SANCŢIUNE PECUNIARÃ ce inseamna in calitate de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala adrian191 adrian191 buna ziua !!! Am si eu o intrebare , am luat o amenda de 500 lei acum 3 ani si nu am platit.o si dupa tot acest primesc citatie ca ca primaria comunei de ... (vezi toată discuția)