avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Munca in folosul comunitatii. Cum se poate evita?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Munca in folosul comunitatii. Cum se poate evita?

Am primit pentru o amenda de cand eram minor, de 70 de lei, pentru ca am trecut pe unde nu trebuia. Acum mi-o baga pe gat, ca trebuie sa fac ore in folosul comunitatii.

Ideea este ca au mers atat de departe pana a veni sa-mi bata in usa, le-am raspuns, le-am dat buletinul, m-au trecut acolo si mi-au spus ca daca nu ma prezint constituie INFRACTIUNE.

Eu urmez cursuri de zi la o postliceala de stat. Sub absolut nicio forma nu o sa ma invoiesc de la cursuri pentru acele ore de munca in folosul comunitatii, pentru o amenda pe care am primit-o cand eram minor.

M-a somat sa vin vinerea aceasta altfel constituie infractiune si se va pedepsi conform legii.

Care sunt optiunile mele? Ce cai de atac am?
Platiti amenda si evitati munca in folosul comunitatii.
contestati amenda, dar va trebuie un avocat cel mai probabil. Cereti sfatul unuia la inceput. Nu toti iau bani sa auda ce problema aveti inainte sa se angajeze
Se mai poate plati, dupa ce s-a facut proces civil impotriva mea, care probabil a costat bani si toate citatiile pe care mi le-au trimis acasa?

Cat despre un avocat, nu mi l-as putea permite, sunt un amarat de student.
De asemenea sentinta de 3 ore s-a dat cu apel. Au trecut 3 luni de atunci, mai pot face apel?
Termenul de apel in civil curge de la comunicarea sentintei. Dvs. ati primit-o?

Alte discuții în legătură

Admisibilitatea apelului impotriva sentintei de inadmisibilitatea in principiu a contestatiei in anulare eusaisapte eusaisapte 1. Instanta se pronunta prin sentinta privind inadmisbilitatea contestatiei in anulare, fiindca o hotarare prin care instanta se dezinvesteste fara sa ... (vezi toată discuția)
apel furt calificat!!! buna ziua. am o întrebare, ca rog să ma ajutați. am un dosar ... Em Elena Em Elena Buna ziua. Am o întrebare, ca rog să ma ajutați. Am un dosar penal pentru furt calificat. Am primit pronunțarea. Iar eu vreau sa fac apel pentru că am ... (vezi toată discuția)