Pe scurt va relatez cu ceea ce confrunt in prezent: mi s-a desfiintat postul de munca dupa o indelungata perioada, chipurile probleme eco-financiare, dar pe parcursul derularii contr. individual de munca angajatorul a facut serie de greseli:
1) fisa postului mi s-a inmanat la 4 ani de la semnare contract si angajatorul imi cere sa indeplinesc anumite atributii in afara postului pe care l-am ocupat, eu nu am fost reticenta si i-am cerut explicatii ''sa fac de toate in cadrul firmei'', mai mult i-am propus negocierea salariului care nu mai crescuse de 2 ani. Bineinteles ca nu a dorit acest lucru, insa eu am continuat sa fac, poate mai moderat multe alte lucruri pentru a duce la un rezultat pozitiv in fata clientului, lucruri care nu depindeau de postul ocupat. Mai mult mi s-a spus ca va lua masuri, nu a apreciat ca desi nu a dorit negocierea contractului, eu am continuat sa fac munca pro bono. Cum as putea sa procedez intr-o astfel de situatie? In instanta pot sa specific si acest lucru, mai ales ca retroactiv (raport incheiat in sep 2015) a mai emis o fisa a postului in care a ingrasat-o si mai mult...
2) Tot retroactiv (din sep 2015) a incheiat AA in nr de 3, cu date diferite: 30.12.2009, 01.06.2011, 30.12.2012, bineinteles ca nu au semnatura mea si stampila ITM
3) Protectia muncii nu mi s-a facut niciodata, am fost pusa sa semnez in fiecare an, mai mult anul acesta am aflat ca sunt persoana responsabila in situatii de urgenta (incendiu etc)
Angajatorul facand toate lucrurile acestea pe care pot sa le demonstrez, ce va pati in instanta, ce sanse am eu sa castig?
Am contestat decizia, am cerut si daune morale, concedierea abuziva avand un impact negativ asupra mea!
Va multumesc si astept raspuns!