avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Validare presedinte in composesorat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Validare presedinte in composesorat

Am o dilema si este cam asa:
In cadrul unui composesorat s-au intrunit membrii in Adunarea generala si s-a supus la vot alegerea presedintelui,s-a ales persoana X. Dupa o perioada unul dintre cei care l-au votat ca presedinte au cerut sa li se recunoasca titlul de mostenitori(caci doar asa puteau fi membri in composesorat) dar a fost refuzat de mai multe ori e catre presedinte pe motive absurde.Acum eu intreb, daca presedintele este ales de catre persoane care nu sunt membri ai composesoratului, el este legal validat?
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:55, 8 Decembrie 2015
pana la anularea acelei adunari, da. anulare pe care instanta o pronunta in baza dovezilor.....care le aduce cel care ataca hotararea AGA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet de initiativa vrica vrica Va rog sa ma ajutati Sint presedinta a unei asociatii de proprietari care are 10 apartamente cu 10 proprietari La avizier a aparut un anunt pus de catre ... (vezi toată discuția)
Retragere administratori apetra apetra In cazul unui SA cu obligatia de a avea 3 administratori, s-a convocat AGA pentru ca 2 dintre acestia se retrag si vor fi inlocuiti cu alti 2. Exista niste ... (vezi toată discuția)
Contestarea hotararii adunarii generale Mihaflorica Mihaflorica In urma unei adunari generale a Asociatiei de proprietari s-a intocmit un Proces Verbal in care se anexeaza lista proprietarilor prezenti.Nu a fost intocmita o ... (vezi toată discuția)