avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat IML suspect
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat IML suspect

Sunt victima unei inscenari. Cineva care imi vrea tot "binele" din lume si doreste sa ma lipseasca de ce am mai drag (copilul meu), apare la poarta mea cu copilul ei in brate. A fost un schimb de replici, drept pentru care ne-am retras inauntru, nefiind cale de intelegere.
Instigatoarea, a sunat la 112 si a solicitat ambulanta pentru ca i-as fi lovit copilul cu capul de grad. Astea mi-au povestit politistii care au venit la poarta, dupa solicitarea la 112. Precizez ca nu am faut nici un rau copilului, nici nu am avut intentia, acesta fiind tot timpul in bratele ei si aparati de sotul acesteia.
S-au dus la UPU unde nu s-a contatat nimic, au refuzat spitalizarea si asteptara rezultatelor investigatiilor, dupa care au fugit la un medic specialist in localitatea lor de resedinta, de acolo primind o scrisoare medicala pe placul scenariilor lor.
Dupa 3 zile de la pretinsul incident, fara nici o ora de spitalizare sau asteparea rezultatului
investigatiilor UPU, un medic legist din localitatea lor de resedinta (aflata in alt judet decat consultul initial UPU), le elibereaza un certificat medico legal, in care se stipuleaza prin "afirmativ" tot ce a dorit instigatoarea.
In certificat s-a scris ca a necesitat 7 zile de ingrijiri mdicale, insa nu am inteles de cand, de la data cand pretind ca s-a produs evenimentul sau de la data emiterii certificatului?
Evident ca s-a deschis dosar penal, iar toata trupa de anchetatori le da crezare pe baza certificatului fals. Nu tin cont de probele mele, de martori, nu vor sa faca reconstituirea, prin care sa le arat ca tehnic era imposibil sa-i fi facut vre-un rau copilului care s-a aflat tot timpul in bratele mamei, iar in fata acestora tatal.

Ce ma sfatuiti sa fac pentru ca sunt nevinovata si risc sa fiu acuzata doar pentru ca cineva a emis un certificat fals.
Multumesc
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
ContSters81546, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ale80 , utilizator 16:26, 9 Decembrie 2015
va rog, chiar nu are cineva o sugestie?
multumesc
Este evidenta inscenarea, precum si certificatul medico-legal cusut cu ata alba.
Ca sa fie credibil si corect, trebuia emis imediat de catre UPU, in urma eventualelor constatari si analize.
Este foarte usor sa ti se faca rau in ziua de azi si foarte greu de dovedit ca esti nevinovat.
Mult succes in acest demers, aveti nevoie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire sau alte violente naroty naroty as avea o intrebare in legatura cu infractiunea de lovire. plangerea prealabila se depune la parchet sau la politie? avand in vedere faptul ca persoana a ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala intre batrani drerd drerd Victima ,73 ani, fiind beata, s-a dus la bunicul meu la poarta , a aruncat cu pietre inauntru , si a dat cu un topor in poarta . Bunicul meu, 76 ani, a ... (vezi toată discuția)
Victima accident auto - despagubiri rca teodon teodon Buna ziua. Va supun atentiei urmatorul caz : la volan fiind,am fost implicat intr-un accident de circulatie produs din vina altui conducator auto,cu ... (vezi toată discuția)