avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obtinere permis auto dupa condamnare cu amenda penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obtinere permis auto dupa condamnare cu amenda penala

va rog daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns,un prieten de al meu a fost condamnat la pedeapsa amenzii penale pt conducerea autovehicului sub influenta alcoolului,intrebarea mea ar fi dupa cat timp poate sa dea de carnet,din nou?va multumesc
Dupa ce au trecut 6 luni de la data executării pedepsei amenzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala pentru alcool George202 George202 salut. am facut si eu greseala de a conduce sub influenta bauturilor alcoolice,...am avut proces dupa care am fost condamnat la: \\"-1500 lei amenda penala, ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat levis77 levis77 in urma unei hotarari judecatoresti am fost condamnat la plata amenzii penale pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice intrebarea ar fi cand ma ... (vezi toată discuția)
Astept raspuns - alcoolemie 0.89 in aerul expirat, recuperare permis robert_nebunu robert_nebunu am fost prins cu alcoolemie de 0,89 in aerul expirat si urmeaza sa ma trimita in judecata pot scapa de pedeapsa cu noul cod nu mai am antecedente. Poate sa mi ... (vezi toată discuția)