avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firme de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firme de recuperari

Buna seara va deranjez si eu cu o intrebare . Acum cateva zile am fost contactat de o firma de recuperari in legatura cu un credit din anul 2005 si mi sa zis ca as avea de achitat o datorie catre o banca, credit pe care eu unul stiu ca l-am achitat, dar in momentul de fata nu pot face dovada achitarii deoarece dupa 6 ani de atunci nu mai am nici o chitanta de la acea banca. Mentionez ca in ultimii 6 ani nu am mai fost contactat nici de banca nici de vreo firma de recuperari. Ce as putea face eu in situatia asta. Va multumesc
Duceti-va la banca sau la institutia de unde ati obtinut creditul si solicitati-le extrasele de cont. Sigur le au in arhiva. Este posibil sa achitati pt ele, dar nu o suma mare. Pana la urma daca cumva va treziti cu executare silita, contestati creanta.
Ăstea sunt metodele lor și sunt foarte eficiente deoarece lumea nu se informează suficient.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptie credite bancare andreidd andreidd Buna seara, Am o nelamurire referitoare la termenul de prescriptie al unui credit bancar, Am facut un credit bancar in anul 2006, am platit aproximativ un ... (vezi toată discuția)
Ma pot obliga, cei de la o societate de recuperari creante, sa platesc eu?? andre1 andre1 fiul meu a facut un imprumut la o banca, iar cind nu a mai platit ratele, acestia au predat creditul la EOS.eu nu am stiut nimic, pina nu m-am trezit cu ... (vezi toată discuția)
Firma de prestari servicii cablu tv solicita plata factura dupa incheiere contract de furnizare servicii korra1 korra1 Buna seara, In urma cu 2 ani, mai exact luna ianuarie 2013 am reziliat contractul cu UPC Romania, furnizorul de cablu tv (contract initiat pe 23.11.2009). ... (vezi toată discuția)