avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal pt concesiune
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal pt concesiune

Buna seara,

Mama mea care locuieste in sect 2 are nevoie sa obtina un certif fiscal pentru concesiune (care sa ateste ca a platit impozitul pe casa pe 2015 si ca nu are datorii)
Am fost la sectia anaf de pe str Avrig si am fost tratata cu indiferenta de rigoare; am fost trimisa la nu stiu ce alta unitate de langa Gara de est.

Ma poate ajuta cineva cu informatii concrete?

Va multumesc

MT
Cel mai recent răspuns: MT67 , utilizator 20:59, 8 Decembrie 2015
MT67 a scris:

Buna seara,

Mama mea care locuieste in sect 2 are nevoie sa obtina un certif fiscal pentru succesiune (care sa ateste ca a platit impozitul pe casa pe 2015 si ca nu are datorii)
Am fost la sectia anaf de pe str Avrig si am fost tratata cu indiferenta de rigoare; am fost trimisa la nu stiu ce alta unitate de langa Gara de est.

Ma poate ajuta cineva cu informatii concrete?

Va multumesc

MT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire americanux americanux Buna ziua...am un document de atestare fiscala de la ANAF (prin Spatiul Virtual) in care apar cu zero datorii la stat....acum la munca a venit o cerere de ... (vezi toată discuția)
Abuz al unui politist tf din sibiu cetateansb cetateansb Buna ziua, Am creeat urmatorul videoclip in care este prezentata pe larg, reactia si ABUZUL de care a dat dovada un politist din cadrul TF Gara ... (vezi toată discuția)
Mutare sediu fiscal shoni17 shoni17 Buna ziua, am trecut prin multe peripetii cu mutarea PFA de pe un judet pe altul. Cand credeam ca am reusit ,ma impiedic, DUPA 2 LUNI DE ...NERASPUNS, de ... (vezi toată discuția)