Buna ziua,
am trecut prin multe peripetii cu mutarea PFA de pe un judet pe altul. Cand credeam ca am reusit ,ma impiedic, DUPA 2 LUNI DE ...NERASPUNS, de contradictia dintre cele doua organe fiscale: cel vechi si cel nou.
Personalul de la organul fiscal nou spune ca nu se pot plati impozitele la ei,deci ca nu pot muta sediul fiscal, cu toate ca am mutat sediul social al activităţii.
Personalul de la organul fiscal vechi - parerea mea mai informati, cu toate ca se afla intr-un orasel - invoca Odinul nr. 3.845 din 30 decembrie 2015. In acest sens nu ar fi nici o problema cu mutarea sediului fiscal.
Am citit si eu acest ordin si-l interpretez in favoarea mea. Ma puteti ajuta in aceasta "disputa"? Cine are dreptate? Eu pierd pentru ca mi se refuza incasarea impozitului.
Va multumesc!
Multumesc de raspunsuri. Dosarul este mutat si confirmat. Intre timp, ANAF - sediul vechi mi-a confirmat ca cei de la ANAF - sediul nou imi accepta mutarea. Drumul spre un final fericit este pavat cu bune intentii si din partea celor de la ANAF - sediul nou. Numai ca ordinul 3.845 din 30 decembrie 2015 nu se simte asa bine la sediul nou, fata de cel de la sediul vechi.