avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina revanduta fara fiscal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina revanduta fara fiscal

Buna ,
Tatal meu a vandut o masina in 2008 iar cumparatorul nu a declarat masina la fisc , apoi a vandut-o la o alta persoana in 2013 iar recent masina a ajuns la un alt cumparator care l-a contactat pe tatal meu avand nevoie de ajutor pentru a-si putea inscrie masina . Mentionez ca in urma cu aprox 2 ani tatal meu a primit amenda pt rovinieta din cauza aceleasi masini ...si a fost prin tribunale mai bine de un an dupa care a scapat de plata acelei amenzi . Cum ar putea tatal meu sa il ajute pe acest om avand in vedere ca masina a vandut-o de 7 ani , iar tata nu mai apare la fisc ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 04:22, 10 Decembrie 2015
Multumesc pentru raspunsuri .
Am inteles situatia , cred totusi ca acestui om ii va fi greu sa mearga in judecata si sa astepte ani , oricum masina e deja veche de vreo 17 ani iar noi am recuperat si taxa 500 euro .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)
Masina Gherman00 Gherman00 Buna ziua am si eu o intreabare Am vandut o masina dar contractu de vanzare cumparare nu a fost facut in fata unui notar si nici pe foaie de ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto in lipsa proprietarului yorkie yorkie Va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate in urmatoarea problema Sunt plecat din tara si am lasat masina la vanzare in Romania tatalui meu. Acesta nu ... (vezi toată discuția)