avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apartament pe firma inchiriat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apartament pe firma inchiriat

Buna ziua,
Nu stiu cat de sugestiv este titlul, dar am si eu o intrebare. Ce se intampla daca o persoana are declarat pe firma un apartament, dar este este inchiriat fara acte? Ma refer, ca nu se plateste impozit pe profit din aceasta activitate?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2009
andrea_roxxy, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:20, 24 Iulie 2009
Lamuriti-ma va rog! Are cumparat pe firma un apartament , este inchiriat dar nu declara chiria?
B-)
Apartamentul figureaza ca fiind pe firma, dar persoana respectiva il inchiriaza fara forme legale. Mie mi se pare a fi evaziune fiscala.
Simlu si evident EVAZIUNE FISCALA
multumesc mult pentru raspuns. inca o intrebare unde pot face sesizarea? trebuie sa o probez eu?
Ce calitatea detineti in situatie de vreme ce apreciati necesar sa sesizati situatia? Sustinerea si probarea situatiei o face-ti initial pe raspundere personala,asumandu-va responsabilitatea veridicitatii aspectului ca proprietarul spatiului-indiferent de calitatea persoana juridica / fizica nu a incheiat raport juridic si suplimentar ,pentru probarea din partea autoritatilor aveti dreptul sa solicitati obtinerea de relatii de la administratia fiscala unde este arondat spatiul in cauza care v-a comunica situatia din evidente.

Alte discuții în legătură

Impozit obligatoriu pt chirii mikidutza20 mikidutza20 Buna ziua! Exista lege pentru declararea obligatorie a venitului din chirii? Ce se poate intampla daca ai 2-3 apartamente inchiriate si niciun contract ... (vezi toată discuția)
Posibila evaziune victor sorin victor sorin Buna ziua Cui ma pot adresa pt a sesiza faptul ca un propietar a inchiriat un apartament printr-o firma imobiliara si a semnat un contract cu o suma iar la ... (vezi toată discuția)
Probe ridicate de s.i.f. fara mandat ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Am un srl care acum este in faliment pe rolul instantei, am avut un spatiu inchiriat, am incercat sa producem paine si produse ... (vezi toată discuția)