avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu buletinul persoana decedata, obligatii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu buletinul persoana decedata, obligatii mostenitori

Buna ziua.Daca tatal vitreg a luat acum 6 ani un credit de 3500 cu buletinul fara ca noi sa stim,el a decedat de o saptamana,si banca ne cere noua sa platim creditul.Trebuie sa-l platim noi?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 09:57, 9 Decembrie 2015
Doar dacă tatăl v-a lăsat și bunuri în moștenire, și doar în limita valorii bunurilor moștenite.
Dacă moșteniți bunuri, moșteniți și datorii. Altfel, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune victor_2013 victor_2013 Buna seara, Tatal meu a decedat, luna trecuta. El a fost casatorit de doua ori prima data cu mama mea din care a divortat in 1995, iar la partaj a plecat cu ... (vezi toată discuția)
Datoriile tatalui decedat barnasorina barnasorina Buna ziua.Acum 3 luni tatal meu a decedat,avand datorii la banca. Deja cei de la banca incep sa ne hartuiasca pe mama vitrega si pe mine,ca trebuie sa platim ... (vezi toată discuția)
Mostenitor marius30hd marius30hd Tatăl meu a decedat și avea un credit la banca . Că moștenitor trebuie să plătesc creditul respectiv? (vezi toată discuția)