avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Proiect european
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Proiect european

Buna ziua, firma noastra are pe rol un Proiect European pentru achizitie a unor utilaje. In proiect apar ca si cheltuieli neeligibile cheltuielile de auditare a proiectului inaintea depunerii dosarului de rambursare si comisionul persoanei care se ocupa de proiect. Cum se inregistreaza in n contabilitate aceste operatiuni? Cheltuielile de auditare trebuie capitalizate in valoarea utilajelor? Multumim!

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaj prin poscce ade31 ade31 Buna ziua, Am depus un proiect pentru achizitia de utilaje anul trecut in iulie, dar nu am inca nici un raspuns si as vrea sa achizitionez deja unul dintre ... (vezi toată discuția)
Vanzare la fier vechi a utilajelor achizitionate adriana_p adriana_p Buna ziua Firma noastra a cumparat de la un client utilaje deteriorate si le vinde la remat pentru fier vechi la jumatatea din suma pentru care le-a ... (vezi toată discuția)
Achizitii de la persoane fizice woody2013 woody2013 Buna Seara, Sunt in curs de deschidere a unui SRL. Am doua intrebari: 1. Pot face cheltuieli inainte de deschiderea firmei iar ulterior acestea sa fie ... (vezi toată discuția)