avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... somatie de plata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

somatie de plata

Buna ziua!Am fost pensionata pe caz de boala ,apoi mi s-a retras pensia deoarece m-au trimis la comisie la Bucuresti,eu fiind din Iasi,bolnava,cu sotul pe moarte,acum e decedat,nu am putut sa ma duc la Bucuresti si mi s-a retras pensia.Mi s-a mai dat pana la o anumita data,apoi dupa cateva luni am primit o somatie de plata prin care mi se spunea ca mi s-au dat 2 pensii necuvenite,adica in plus 2 luni si ca trebuie sa dau banii inapoi pe cele 2 luni care ei au gresit si mi le-au dat,Eu aveam o pensie de 400 lei si trebuie sa dau inapoi 800 lei.Eu nu am nici un venit,de unde sa dau banii?sfatuiti-ma ce sa fac?mi s-a spus in somatie ca mi se pue sechestru pe bunuri.
Va rog tare mult sa ma ajutati cu un raspuns,
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Creditorii Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna ziua, În urma cu 10 ani mama mea a facut niste carduri de credit la Europe Bank, după 2 ani a suferit un infarct și s-a pensionat obligatoriu deci o ... (vezi toată discuția)
Restante uriase ramoncyta_frumusika ramoncyta_frumusika buna ziua.numele meu este bisca ramona si am o problema destul de grava.in urma cu 10 ani de zile mi-am pierdut mama fiind bolnava de cancer.dupa moartea ei ... (vezi toată discuția)
Venit de completare pintilei danut pintilei danut Am fost disponibilizat si am beneficiat da Legea 36 ,dar intre timp m-am pensionat de boala gradul 3 cand mai aveam 5 luni de venit de completare.Am fost ... (vezi toată discuția)