avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Creditorii
Discuție deschisă în Executare silită

Creditorii

Buna ziua,
În urma cu 10 ani mama mea a facut niste carduri de credit la Europe Bank, după 2 ani a suferit un infarct și s-a pensionat obligatoriu deci o perioadă nu a mai putut plati ratele. În urma cu 2 ani dosarele au ajuns la executare silită și am discutat cu biroul de executare silită sa le plătesc eu 400 de lei pe lună ( suma totala cu cheltuieli de judecată fiind în jur de 8000de lei)
Ei în prima lună au retras de pe cardul de pensii 800 de lei și am plătit și eu. Am discutat din nou cu reprezentații lor și a rămas sa ii oprească lunar 400 de lei , dar luna trecuta au oprit din nou 700 de lei ( pensia fiind de 900).
Problema este ca eu insist sa primesc soldul și rata lunară, iar ei nu imi mai raspund de loc . Consider că ar trebui sa stim ce avem de plata si cat timp.Va rog sa imi dati un sfat și să mă scuzați pentru exprimarea fără termeni de specialitate.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Asvreasaaflu , utilizator 14:03, 10 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, nu a semnat nimeni un acord de plata. Am discutat doar telefonic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creditorii Asvreasaaflu Asvreasaaflu Buna seara, În urma cu 10,12 ani mama mea a facut niste carduri de credit la Europe Bank, după 2, 3 ani a suferit un infart și a rămas fără servici. In ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot platii bancile FLORIN6284 FLORIN6284 Am doua imprumuturi la banci unul la banca [BANCA1] cu o rata de 288 ce merge in scadere (scade pe fiecare luna cu 0.50 bani ) si unul la banca [BANCA2] cu o ... (vezi toată discuția)