Buna seara,
În urma cu 10,12 ani mama mea a facut niste carduri de credit la Europe Bank, după 2, 3 ani a suferit un infart și a rămas fără servici. In urma cu 3 ani am ajuns la un birou de executare silită și am hotarat sa rezolvăm pe cale amiabilă. Reprezentanții de la birou au spus sa plătesc într-un cont la pireus bank 400 de lei precizând numere de dosar transmise de ei.Prima luna am plătit și eu la Produs Bank dar au și oprit de pe cardul de pensie al mamei mele lăsând doar 100 de lei. Luna trecută au oprit din nou 600 de lei în loc de 400( mama mea are o pensie de 1000 de lei). Acum insist sa aflu soldul și rata lunară,dar nu imi mai raspund. Mentionez ca nu am semnat un acord de plata si ca am cautat pe jurisdicția. ro numerele de dosar transmise de ei și aparțin altei persoane, numele mamei mele apar in alte 2 dosare din 2018 , la unul dintre ele scrie cerere admisă și la celalalt respinsă. Va rog din suflet sa imi acordați 2 minute pentru un răspuns pentru că nu reusesc sa inteleg nimic. Va multumesc mult!
Asa probleme au oamenii care se duc la executor ca mieii la tăiere. Credeți ca executorul e prietenul Dvs?.... nu!.... prieten si sfătuitor va este apărătorul drepturilor Dvs: Avocatul!.... înainte de a fi mers la executor, in termenul de 15 zile trebuia sa fi mers la un avocat. La un avocat bun. Nici acum nu ar fi târziu sa mergeți. Chiar aveți nevoie de asta. Nu de câteva minute la telefon sau pe forum. .... in alta ordine de idei, ceea ce ati plătit in alte dosare de executare decât in dosarele mamei Dvs se cheamă plata nedatorată. Iar faptul ca executorul nu va mai Răspunde la telefon denota ca si a bătut joc de Dvs. Sunt mai multe de facut in ceea ce va privește. Dar nu pe forum. Succes!...
Asa probleme au oamenii care se duc la executor ca mieii la tăiere. Credeți ca executorul e prietenul Dvs?.... nu!.... prieten si sfătuitor va este apărătorul drepturilor Dvs: Avocatul!.... înainte de a fi mers la executor, in termenul de 15 zile trebuia sa fi mers la un avocat. La un avocat bun. Nici acum nu ar fi târziu sa mergeți. Chiar aveți nevoie de asta. Nu de câteva minute la telefon sau pe forum.
Amendă stb
Silvia Deaconu
Bună ziua!
Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)