avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Ma numesc Corobana Maria Sint pensionara Din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Ma numesc Corobana Maria Sint pensionara Din orașul ...

Buna ziua
Ma numesc Corobana Maria
Sint pensionara
Din orașul Bacau
Com Sascut
Am primit pe wattap
Un mesaj precum ca o doamna din Franta imi doneaza mie 400 000 de € pt ca ea are cancer la git si mai are putin de trait,iar sotul i-a murit.
Nu are urmasi, nu are copii.
Mi-a dat un avocat de acolo din Franta
Acel avocat mi'-a zis sa achit suma de180€
Prin Mony Gram ca apoi sa- mi transfere in contul meu la CEC BANK suma de 400 000 €
Ce ma sfatuiti sa fac?
Va mulțumesc

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:45, 13 Ianuarie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa blocati acele numere de telefon, chestia asta e o inselatorie ca multe altele
Va felicit ca nu ati trimis banii, ci ati intrebat inainte.
Dupa ce trimiteati,urmau alte astfel de cereri pt diferite " taxe", apoi urmau amenintari etc
sa nu care cumva sa dati nr de cont, nr de card, datele dvs, copii dupa buletin etc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare D Tiberiu D Tiberiu Buna ziua, As dori sa aflu care este procedura legala prin care B.E.J. dupa ce incaseaza debitul ,onorariu, etc. de la debitor (in cazul meu BEJ a inacast ... (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)
Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)