avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum fac intabularea ?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum fac intabularea ?

Buna ziua. Am un certificate de mosternitor pe care scrie.... in cazul in care va dori sa dispuna de bunul imobil (balcon) cuprins in masa succesoriala sa efectueze anterior intabularea acestuia in cartea funciara, in conformitate cu disp art. 887 alin. 3 Cod civil. Cam ce ar insemna?? Am balconul facut acum 4 ani de zile, pentru a construe balconul am facut cadastru si intabularea apartamentului, nu am stiut ca dupa ce am facut balconul trebuie sa intabulez si balconul, cum se procedeaza?
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 12:03, 9 Decembrie 2015
Luati legatura cu un cadastrist el se va ocupa si d eintabulare. Trebuie insa sa aceti autrizatie de construire si proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .am construit un ... ivan dobrita ivan dobrita Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am construit un balcon in regim propriu in anul 2009 cu autorizatie de construire cu toata documentatia in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori o indrumare am constuit un balcon legal cu ... ivan dobrita ivan dobrita Buna ziua , as dori o indrumare am constuit un balcon legal cu autorizatie de construire am toata documentatia cu toate aprobarile mai putin finalizare si ... (vezi toată discuția)
Imobil - intabulare dupa cumparare mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, am cumparat un imobil si dorim sa-i facem carte funciara, intabularea, certificatul de urbanism, autorizatia de construire..........insa nu stiu ... (vezi toată discuția)