avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Societatea romana de radiodifuziune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Societatea romana de radiodifuziune


Buna ziua
De la Soc. romana de Radiodifuziune am primit F proforma ptr plata taxei de radio pe 2013,20014,2015.Le-am raspuns ca conform L41/1994,art.40.alin.3 au obligatia sa plateasca aceasta taxa cei care sunt "beneficiari ai acestor servicii" eu neavand la societate aparate radio .Raspunsul lor a fost ca conform L41/1994 art40,alin.3 trebuie sa platesc aceasta taxa ,argumentand ca art.2 din GH977/2003 prin receptor radio se intelege orice" aparat carepoate recepta programele radio:telefon calculator abonamente la cablu TV,radio din masina etc.
Va rog sa ma lamuriti trebuie sau nu platita aceasta taxa din moment ce nu sunt beneficiarul unui astfel de serviciu,nu am contract cu ei,

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:22, 9 Decembrie 2015
Da, e obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Taxa radio - felicitari! traiasca avocata de la cluj! Dana Marin Dana Marin [b]Felicitari doamnei avocate de la Cluj ca ne-a salvat de cosmarul taxei radio![/b] De-abia azi am aflat, cautind subiectul pe Google. Eu am platit in ... (vezi toată discuția)
Eliminarea taxei radio din factura emisa de enel managerul managerul Buna seara. Fiecare proprietar de locuinta are si un contract cu un furnizor de energie electrica. Eu platesc la Enel, consumul casnic de energie electrica. Am ... (vezi toată discuția)