Am un credit la Volksbank, in CHF, păstrat în CHF in ciuda ofertelor lor de conversie in lei.
In septembrie, mi s-a restituit integral comisionul de risc. Urmeaza sa adresez o cerere pentru restituirea dobanzii excedentare aparute ca urmare a achitarii sumelor nedatorate cu titlul de comision de risc.
Intrebarea mea este: Cum sa formulez corect, dpdv financiar aceasta cerere ?
Conform mai multor solutii date de instantele din Romania, pe langa comisionul de risc restituit mai obliga si (...) " la care se adaugă dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate, până la data plăţii efective a debitului restant " - este exact subiectul care ne intereseaza.
Asadar, este corect sa spunem: Solicit restituirea dobânzii legale calculate de la data achitării fiecărei sume nedatorate, cu titlul de comision de risc, până la data plății efective a debitului restant ? Trebuie să menționez undeva sintagma dobânză excedentară ?
Oug 50/2010
logodnica
Buna ziua,
In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)