Am un credit la Volksbank, in CHF, păstrat în CHF in ciuda ofertelor lor de conversie in lei.
In septembrie, mi s-a restituit integral comisionul de risc. Urmeaza sa adresez o cerere pentru restituirea dobanzii excedentare aparute ca urmare a achitarii sumelor nedatorate cu titlul de comision de risc.
Intrebarea mea este: Cum sa formulez corect, dpdv financiar aceasta cerere ?
Conform mai multor solutii date de instantele din Romania, pe langa comisionul de risc restituit mai obliga si (...) " la care se adaugă dobânda legală calculată de la data achitării fiecărei sume nedatorate, până la data plăţii efective a debitului restant " - este exact subiectul care ne intereseaza.
Asadar, este corect sa spunem: Solicit restituirea dobânzii legale calculate de la data achitării fiecărei sume nedatorate, cu titlul de comision de risc, până la data plății efective a debitului restant ? Trebuie să menționez undeva sintagma dobânză excedentară ?
Credit volksbank
titima
In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului).
Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010
logodnica
Buna ziua,
In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)