avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit camion suspensii pneumatice - restituire ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit camion suspensii pneumatice - restituire dobanzi platite dar nedatorate

Buna seara tuturor,

Din dorinta de a reglementa situatia debitelor, am solicitat primariei sect.5 directia de taxe si impozite locale nota de plata in vederea achitarii debitului.

Mi s-a emis o nota de plata in cuantum de 8257 lei , suma care a si fost achitata de catre subsemnata, aceasta suma reprezentand impozite restante plus majorari si penalitati de intarziere pentru perioada 2007-2013.

In urma unei verificari, am constatat ca pentru camionul pe care il am inregsitrat la dir de taxe si impozite mi s-a perceput un impozit dublu(anual) si am solicitat primariei recalcularea si restituirea sumelor achitate in plus(impozit si dobanzi).

Dupa multe cereri depuse de mine, mi s-a returnat suma de 1592 lei, reprezentand impozit achitat dar nedatorat de catre subsemnata, insa au refuzat sa mi restituie si dobanzile calculate acestei sume si platite.
Va rog sa ma indrumati daca se poate:

ce fel de actiune trebuie sa inaintez si unde ar trebui sa depun cererea de chemare in judecata in vederea recuperarii acestor sume, respectiv ce taxa de timbru ar trebui sa platesc?

Pot cere si despagubiri morale?

Va multumesc mult!

Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 20:55, 21 Martie 2015
I am dat in judecata sectia contencios administrativ si fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire dobândă aferentă comisionului de risc. Tetriss Tetriss Bună seara, Am un credit la Volksbank, in CHF, păstrat în CHF in ciuda ofertelor lor de conversie in lei. In septembrie, mi s-a restituit integral ... (vezi toată discuția)
Impozit platit dublu ContSters246530 ContSters246530 Buna seara, Anul trecut am schimbat locuinta in urma casatoriei si implicit a trebuit sa schimb de la taxe si impozite sector 5 la sectorul 1 autoturismul ... (vezi toată discuția)
Scutire penalitati goidescu steluta goidescu steluta Va rog sa-mi explicati si mie cum sa procedez. La 31 august 2011 eu nu am avut debite de plata in schimb am penalitati si majorari. Daca platesc debitul si ... (vezi toată discuția)