avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Predare boxa bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Predare boxa bloc

Buna ziua, stie cineva ce drepturi mai are un fost proprietar de apart. asupra unei boxe in care isi are depozitate diverse lucruri si se incapataneaza de 3 ani sa nu o elibereze? boxa respectiva nu este in proprietatea nimanui dar exista o intelegere scrisa si semnata in fata notarului ca fostul prop. poate sa-si tina lucrurile depozitate pana la eliberarea boxei.
Stie cineva daca exista o lege sau pot pur si simplu sa intru in boxa si sa o eliberez.

Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: Av. NICULESCU-GORPIN , Avocat 02:48, 25 Iulie 2009
Nu se poate ca boxa sa fie "in proprietatea nimanui". Poate e spatiu comun al blocului. Oricum, atata timp cat cineva are lucruri acolo, nu puteti sparge usa pur si simplu, riscati o violare de domiciliu, pentru ca prin acel act notarial persoana respectiva are dreptul de folosinta. Ar trebui sa stim mai multe despre acest act.
Cu stima,
Av. Niculescu-Gorpin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de utilizare boxa la bloc xcpaula xcpaula buna ziua. urmeaza sa cumpar o garsoniera la parter, fara balcon. blocul dispune de boxe la subsol, dar proprietarul nu are boxa in folosinta. vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Boxa la subsolul blocului gerhardt gerhardt Buna ziua. Stau intr-un bloc 10 etaje cu 3 scari. Suntem asociatie de proprietari. Scariile vor sa se separe juridic si financiar. Nu s-a facut asa ceva. ... (vezi toată discuția)
Abuz presedinte asociatie de proprietari MagicPlanet99 MagicPlanet99 Buna ziua , La mine in bloc fiecare si-a construit la subsolul blocului ,boxa dupa propiul plac , dupa ce am intrebat vecinii detinatori de boxe cum au ... (vezi toată discuția)