avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Codul penal articolul 250 - purtare abuziva
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Codul penal articolul 250 - purtare abuziva

Sun martor intr-un dosar cod penal art. 250 - purtare abuziva, nu stiu cine m-a citat ca martor, lucrez la o distanta de 50 km de judecatorie si vreau sa stiu daca pot sa cer in instanta cheltuieli de judecata(la depunerea marturiei).
da, sunt intr-un astefel de caz
Aveti dreptul la restituirea cheltuielilor de transport, întreţinere, locuinţă şi a altor cheltuieli necesare, prilejuite de chemarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor proces penal cristian.ghiga cristian.ghiga Salut! Sunt citat ca martor pentru Fond-furtul calificat intr-o alta localitate decat cea in care locuiesc acum. Intrebarea mea este daca cheltuiala cu ... (vezi toată discuția)
Martor dosar penal amendat de politie kamamura kamamura am fost citat de cateva ori , cred ca de 4 ori , dupa care am fost sanctionat de politistul care lucra in dosar , este corect asa ? daca ma duc si dau ... (vezi toată discuția)
Citatie dna in calitate de martor alpine_clarion alpine_clarion Buna seara, azi dimineata am gasit in cutia postala o citatie de la dna sectia de combatere a infractiunilor de coruptie savarsite de militari in care sunt ... (vezi toată discuția)