avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere de restituire taxe OUG 80 /2013
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere de restituire taxe OUG 80 /2013

Cererea de restituire a taxei judiciare de timbru apare pe site-ul Judecătoriei cu nr. de dosar ,ca la un proces obișnuit ? multumesc
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:07, 10 Decembrie 2015
Conform art.45(4)OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru,cererea de restituire se adreseaza instantei judecatoresti la care s-a introdus actiunea sau cererea.Apare pe siteul judecatoriei ca orice alt proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru daca mi s-a admis contestatia la executare? catinf catinf Buna ziua, Daca mi s-a admis contestatia la executare in apel, cui adresez cererea de restituire a taxei de timbru: instantei de fond sau celei de apel? O ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa judiciara de timbru iojamaria iojamaria O persoana fizica a achitat in iulie 2013 o taxa judiciara de timbru, pentru o actiune de constatare de proprietate. Taxa s-a platiti la primarie, apoi 30 % , ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa timbru judiciar MIHALCEA  Enciu Vasile MIHALCEA Enciu Vasile Buna ziua . Ma numesc Mihalcea Enciu Vasile si sunt din Braila . Am calitatea de apelant intr-un proces de apel cu fosta sotie pentru atribuirea dreptului de ... (vezi toată discuția)