Buna ziua! Sunt intr-o situatie grava si rog pe cineva sa ma ajute. In anul 2009, fiul meu si alti 5 baieti au fost implicati intr-un conflict, fiind mai tarziu acuzati de tentativa de omor. Au fost arestati si condamnati definitiv in 2013, de la 4 la 8 ani de inchisoare. In timpul procesului, respectiv in mai 2012, fiul meu a murit intr-un accident. Primise si el condamnare de 8 ani de inchisoare, dar la data mortii, hotararea nu era definitiva, iar el era eliberat conditionat. Odata cu condamnarea, 5 din cei 6 baieti, inclusiv fiul meu, au primit obligatia de a plati daune morale partii vatamate, 120000 lei. Zilele acestea am primit o instiintare de la un birou executor judecatoresc, cum ca am de platit intreaga suma, respectiv 120000, deoarece ceilalti 4 baieti nu au bunuri. Precizez ca, in urma decesului fiului meu, am ramas mostenitoare, el avand o casa si un teren.
Va rog, sa-mi spuneti daca este posibil ca eu sa platesc intreaga suma doar pentru ca ceilalti se afla in arest si nu au bunuri? Eu stiu ca acestia au avut bunuri, respectiv case, pe care le-au instrainat, tocmai din acest motiv.Ce trebuie sa fac? Multumesc!