avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procedura si acte necesare detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procedura si acte necesare detasare

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu informatiile legate de procedura care trebuie urmata respectiv documentele care se intocmesc de catre unitatea la care este detasat un salariat. Si daca socletarea care primeste in detasare trebuie sa faca inregistrare in Revisal.
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2015
RamonaMuntean, utilizator
Cel mai recent răspuns: RamonaMuntean , utilizator 11:16, 11 Decembrie 2015
Multumesc mult @ freeelis!!!
O zi frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2015
RamonaMuntean, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cim adripan adripan 1. Se poate ca CIM sa inceapa in weekend daca data de 1 pica in weekend? Daca da atunci revisalul cand se transmite la ITM :vineri sau luni? 2. La capitolul ... (vezi toată discuția)
Completare in revisal concedii medicale rusualexandra rusualexandra Se inregistreaza in Revisal concediile medicale. Am primit un raspuns \\"conform art.3 alin.2 lit h din HG 500/2011\\" concediile medicale nu se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca rusualexandra rusualexandra Am un salariat care este in CM din luna martie. Trebuia sa fac suspendare de contract? Daca nu am facut-o ce se intampla? Este obligatoriu?:\\"> Multumesc ... (vezi toată discuția)