avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Paratul si martorul au mintit la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Paratul si martorul au mintit la proces

ce as putea sa fac daca atat paratul cat si martorul au mintit la proces
Cel mai recent răspuns: ContSters344547 , utilizator 12:24, 31 Ianuarie 2016
Faceți proba contrară.
cum se procedeaza
in februarie o sa se prezinte martora mea
cum se face proba contrarie
demonstrati cu martorii dvs. ca adevarul nu e acela afirmat de martorul si paratul respectiv.Martorii dvs sa declare in contradictoriu cu cei ai paratului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in declaratii socrate111 socrate111 Buna seara .Imi puteti spune daca reclamantii care prin actiunea inaintata Instantei declara o serie de neadevaruri pot fi atrasi in raspundere penala in ... (vezi toată discuția)
Avocatul m-a fãcut tâlhar în fața instanței! camptour camptour Bună ziua. În data de 25 a avut loc o ședință, în care eram parte civilă, în calitate de reclamant, pe fond-stabilire program vizită minori. ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa mihaela 25 mihaela 25 azi citind codul penal am aflat de ce la talharia in care am fost implicat ma incadraz la aliniatul 2b,pentru ca victima a spus ca a fost lovit cu pumnul de ... (vezi toată discuția)