azi citind codul penal am aflat de ce la talharia in care am fost implicat ma incadraz la aliniatul 2b,pentru ca victima a spus ca a fost lovit cu pumnul de unul dintre noi,ceea ce nu este adevarat.Cine imi poate spune ce sanse au sa demonstreze o minciuna in proces doar ca sa fie mai mare pedeapsa si cum am putea face noi sa demonstram ca nu a fost lovit,si singurii martori care erau fiind colegii ”victimei” care au fost convinsi intr/un fel sa declare contrariul de ce s-a intamplat multumesc
Atata timp cat,la pronuntarea hotararii,instanta trebuie sa sa tina cont nu numai de declaratiai incriminata ,ci si de de alte probe,va revine drepul personal, sau prin aparator ,sa demonstrati lipsa de veridicitate a sustinerilor acesteia si sa demontati probele administrate impotriva dvs
din pacate vor fi declaratile lor impotriva declaratilor dvs, a faptuitorilor si aveti ce face. incercati sa vb cu avocatul care il aveti , sa faca in asa fel sa le puna martorilor mincinosi, niste intrebari in instanta de asa natura incat sa iasa la iveala ca fabuleaza.
am recunoscut ceea ce am facut si ne asumam responsabilitatile,dar nu a fost vatamare corporala.de ce sa recunosc ceva ce nu a fost....sau daca ei continua sa declare asta ar iesi mai bine sa spunem ca a fost asa chiar daca nu e?
Minciuna dosar penal
dia2120
partea vatamata si-a facut completare la prima declaratie spunand 3 minciuni,una a contribuit fff mult la schimbarea incadrarii din furt in talharie.
din ... (vezi toată discuția)
Agresiune
robertinho
in data de 18-01-09 am fost implicat intr-un accident rutier.soferul celeilate masini s-a dat jos si m-a lovit cu pumnul si capul in nas.am fost la spitalul ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala
Brokeru22
La un local a fost o altercatie intremai multe persoane. In urma altercatiei o persoana ar fi fost lovita. Persoana lovita se afla in stare de ebrietate.
Nu ... (vezi toată discuția)