avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda contraventionala

Am dat declaratie impreuna cu un martor,impotriva unei persoane fiindca a avut un comportament urat fata de mine.Totul s-a intamplat langa capitala(locuiesc in Bucuresti).Poate sa nu primeasca amenda?Iar daca ii da amenda,primesc prin posta instiintare?Este posibil daca nu doresc sa primesc prin posta instiintare sa o ridic de la sectia de politie de care apartin?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:18, 10 Decembrie 2015
Prezentarea situatiei de fapt este prea vaga, extindeti un pic imprejurarile faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as dori sa va intreb daca este normal sa primesti ... George.Alexandru. George.Alexandru. Buna ziua. As dori sa va intreb daca este normal sa primesti o amenda de la politie (500 ron), fara sa te anunte cand ti-o intocmeste, fara sa iti vina acasa ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a formula plangere impotriva unui proces verbal de contraventie? sallsa sallsa Am primit acasa prin posta o amenda de la politia sect.6 sect 2 o amenda fiind specificat ca: \"a refuzat sa dea relatii privind stabilirea identitatii sale, ... (vezi toată discuția)
Dosar uitat de autoritati manolca manolca Buna ziua, Ma confrunt cu o problema urata de ceva vreme. Pe data de 1 August am fost retinut de catre Sectia 17 Politie Bucuresti pentru suspiciune de ... (vezi toată discuția)