Buna seara, eu lucrez ca asistent medical la un spital de stat si am un PFA, part-time, la un spital privat. Am fost instiintata ca incepand cu anul 2016 nu mai pot lucra cu PFA ci cu contract de munca part-time. Intrebarea mea este, daca asistentii medicali mai pot lucra cu PFA sau ramane la latitudinea institutiei (spitalului)?
Multumesc.
Daca spitalul privat a decis sa colaboreze cu dvs. de la 01/01/2016 ca salariat cu fractie de norma nu puteti decat sa acceptati acest lucru sau sa refuzati si ei sa angajeze pe altcineva.
Nu cunosc sa existe text de lege care sa interzica o astfel de colaborare, dar stiu ca o persoana poate cumula calitatea de persoana fizica autorizata cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi domeniu, cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat cel pentru care PFA este autorizata.
Pfa
amrita950
Buna ziua!
O PFA poate fi angajata? DAca este posibil,sub ce forma, care ar fi forma de salarizare si cum s-ar face plata datoriilor la stat, adica va fi ... (vezi toată discuția)