avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de plata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de plata

Am o mare nelamurire. De ce se incalca legea 164/2014 ,articolul 10 alineatul 7 ,privind cuantumul unei transe ? In acest articol se specifica clar : Cuantumul unei transe nu poate fi mai mic de 20.000 lei ,daca suma e mai mica toti banii vor fi virati intr-o singura transa. Or eu primesc un titlu de plata in care e trecuta suma de 5.731,27 lei. Pentru incalcarea acestei legi ,ei nu au nicio vina ? Daca ii dau in judecata cat la % am sanse de castig ?
Cel mai recent răspuns: Mony2015 , utilizator 22:16, 14 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
A fost asa cum ati spus d-voastra . Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensatii pentru bunurile abandonate de autor statului bulgar (legea 9/1998) Mihai9o Mihai9o Buna ziua, as avea si eu 2 intrebari. 1. Am fost la ANRP cu documentele pe care le am pentru a afla daca s-au ridicat banii din dosar. Mi s-a cerut hotararea ... (vezi toată discuția)
Legea nr.164/2014 maria1956 maria1956 Suntem 11 mostenitori indreptatiti sa primim compensatii de la Lg.9/98. Dintre acestia suntem 6 surori si fiecareia ni se cuvine suma de 2.873,28 lei Am ... (vezi toată discuția)
Retinere impozit din pensie cosmosb cosmosb CEI DE LA TAXE SI IMPOZITE LOCALE AU OPRIT MAMEI MELE SUMA TOTALA DIN IMPOZITUL LOCAL (O SINGURA TRANSA DE 450.00 LEI) AVAND IN VEDERE CA NU EA E PROPRIETAR ... (vezi toată discuția)