avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Pot sa obtin titlu de proprietate pe terenul fratelui meu decedat, daca el nu are mostenitori directi (sotie sau copii)? Mentionez ca terenul era al meu in trecut si l-am lasat sa-si construiasca casa, pe jumatate din terenul meu. Astfel numarul topografic e acelasi si extrasul CF. Nu sunt singurul lui frate, decedatul mai avand inca 4 frati si mama in viata. Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Emitere titlu de proprietate din ordinul prefectului Lilipop1 Lilipop1 Mama mea a mostenit de la un unchi decedat terenul si casa unde a locuit Matusa încă trăieste. Unchiul a murit in anul 2000, iar in 2006 au facut la notar ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune CataAlex CataAlex Am nevoie de o informație în legătură cu taxa de succesiune.Am un vecin mai oropsit de care nu de îndura nimeni să aibă grijă.Am o relație bună cu ... (vezi toată discuția)
Trecerea pe rol -va rog, ajutor, urgent !! summertime summertime Buna seara. Va rog, daca puteti sa-mi dati un sfat in urmatoarea situatie : mama moarta in 1969, raman mostenitori 2 fii. Succesiunea a fost facuta in 1970, ... (vezi toată discuția)