avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata sulta

Buna ziua,

In urma unui proces de succesiune instanta a decis plata de catre mine a unei sulte si in acelasi timp obliga cealalta parte la plata a jumatate din onorariul avocatului meu. Din pacate persoana care trebuie sa incaseze sulta nu este contactabila asa incit am decis sa consemnez toata suma printr-un executor.

Este OK sa consemnez doar diferenta dintre sulta si cheltuielile de judecata? Voi putea radia sulta din cartea funciara in acest caz?
Cel mai recent răspuns: asimion , utilizator 10:16, 11 Decembrie 2015
As zice sa nu va complicati si sa consemnati toata sulta. De ce suma a cheltuielilor este vorba ?
Nu este vorba de o suma mare (daca nu ma insel in jur de 800RON).

Doar ca daca era simplu de scazut as fi vrut sa rezolv acum. Oricum raspunsul Dvs. este concludent si va multumesc pentru el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de sulta - cum platesc, ce se intampla daca nu platesc, pot vinde fara plata? morarudiana morarudiana Am castigat, in urma unei iesirii din indiviziune cateva imobile, insa am de platit titlu de sulta celorlalte 2 parti implicate. Cu una din parti nu avem nici ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata din sulta Vilb Vilb Impreuna cu fratii mei, suntem trei si cu un frate vitreg am mostenit o garsoniera de la tata, fratele vitreg nu a vrut sa se prezinte amiabil si apoi a ... (vezi toată discuția)
Radiere din cf ana301 ana301 buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)