avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Probleme administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Probleme administrator firma

Buna ziua
Intampin urmatoare problema
Sunt actionar la SRL cu 10 % din anul 2011.
in 2014 societatea a inceput sa functioneze la sfarsitul anului avand si profit
Problema este ca actionarul majoritar care este si administratorul refuza orice dialog, refuza accesul la documentele contabile, bilantul la decembrie 2014 a fost depus fara consultarea mea iar de plata dividendelor nu se mai pune problema.
Ce pot face in acest caz? Pe cale amiabila nu se poate discuta. Legea ma ajuta in acest caz?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:28, 11 Decembrie 2015
Va ajuta legea, puteti sa va cereti drepturile in instanta, insa conteaza cum o veti face. Va trebuie suport juridic de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividende trimestriale srl george4444 george4444 Buna ziua, detin un SRL neplatitor de TVA la care faceam repartizarea dividendelor anual si as avea urmatoarele intrebari: 1) O data cu noua lege, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Opozitie aga dividende dupa semnarea bilantului asociat1 asociat1 Buna ziua, sunt asociat intr-o societate de tip SRL cu 49%. Administratorul societatii refuza sa imi puna la dispozitie documentele financiar contabile ale ... (vezi toată discuția)
Informatii anaf ballo ballo Sunt actionar la o firma din Bucuresti-Sector 6 As dori sa stiu daca solicit la ANAF informatii privind plata profitului net pe ac , aceasta institutie este ... (vezi toată discuția)