avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Opozitie AGA dividende dupa semnarea bilantului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Opozitie AGA dividende dupa semnarea bilantului

Buna ziua, sunt asociat intr-o societate de tip SRL cu 49%. Administratorul societatii refuza sa imi puna la dispozitie documentele financiar contabile ale societatii de mai bine de 3 ani.
Am semnat de fiecare data bilantul societatii sa nu fiu acuzat ca blochez activitatea , insa nu am fost de acord cu repartizarea de dividende. Acum administratorul care este si actionar majoritar cu 51% a convocat AGA pentru repartizarea de dividende. In opinia mea profitul este viciat de cheltuielile facute in nume propriu de administrator prin deducerea de cheltuieli in nume personal,
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:41, 15 Februarie 2019
Puteti sa incercati sa depuneti in scris o solicitare catre anaf pentru a face o inspectie fiscala la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant 2007 bogdanc bogdanc buna ziua, am si eu o nedumerire sunt asociat 50% intru-un srl cu 2 asociati din care unul este si administrator. bilantul pe anul 2007 fost depus la ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit societate BBADIE BBADIE Buna seara , Sunt actionar la un SRL si detin 30% din capitalul social .Nu am fost convocat si deci nu am semnat o hotarare AGA de repartizare a profitului ... (vezi toată discuția)
Care sunt drepturile si obligatiile partenerului minoritar si majoritar functie de % detinute? Marius123 Marius123 As dori sa stiu daca legislatia prevede o scala de drepturi (ma refer la luarea deciziei in AGA, in capacitatea de a bloca anumite decizii luate de actionarul ... (vezi toată discuția)