avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de amanare a procesului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de amanare a procesului

Buna ziua

Am facut o cerere de amanare a procesului, datorita faptului ca nu am reprezentatnt (avocat) fiind ca parat in acest proces. As dori sa stiu daca instanta este obligata sa ia in consideratie cererea mea de amanare, sau poate sa tina procesul fara ca eu sa fiu prerzent la proces si fara avocat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabriella222 , utilizator 12:19, 10 Ianuarie 2016
INSTANTA NU ESTE OBLIGATA SA AMANE DOSARUL DVS MAI ALES DACA ATI avut suficient timp la dispozitie pt a va angaja aparator.Cititi continutul art 222 alin 1 ncpc si o sa va lamuriti.Amanarea se dispune numai in mod exceptional si numai pt motive temeinice.pe vechiul cod de procedura intr-adevar primul termen se amana pt lipsa de aparare .
Va multumesc

Gabi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infatisare la tribunal-cerere amanare lumifatu lumifatu buna ziua, la inceputul saptamanii viitoare am o infatisare la tribunal intr-un proces pe litigiu de munca. nu am reusit sa-mi angajez avocat si mi-as dori sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la aparare leusan leusan Unde pot face plingere unui judecator care nu a admis dr la aparare cerut o singura data. (vezi toată discuția)
Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat?? aidu aidu Care este prevederea ca o singura data am voie sa cer termen pt angajare avocat?? (vezi toată discuția)