avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... probleme duplicat talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

probleme duplicat talon

Buna seara,astazi m-am intalnit cu o problema "delicata" pot spune , eu am o masina pe care am achizitionat-o acum 3 ani , tin sa mentionez ca , masina este trecuta la la financiar pe numele meu dar cartea si talonul masinii ( acum pierdut ) sunt pe numele fostului propietar , intre timp talonul s-a pierdut . Astazi am fost la DRPCIV impreuna cu fostul proprietar pentru a face un duplicat de talon , am avut toate actele necesare si taxa platita pentru duplicarea talonului numai ca am intampinat o problema , intre timp proprietarul si-a schimbat adresa si si-a facut buletin nou bineinteles cu noua adresa din acest motiv cei de la DRPCIV nu au putut sa imi faca duplicatul de talon. Va rog frumos sa imi spuneti si mie ce este de facut in aceasta situatie
Cel mai recent răspuns: MARTY1988 , utilizator 22:49, 12 Decembrie 2015
Banuiesc ca nu ati inmatriculat masina din cauza taxei de mediu.
Solutia va fi sa solicitati eliberarea unui nou certificat de inmatriculare si nu a unui duplicat dupa cel vechi.
Asta ar însemna să plătesc timbru verde
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2015
MARTY1988, utilizator
Mă poate ajuta cineva?
???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ce risc ? Adrian_Dodan Adrian_Dodan Buna ziua, In luna ianuarie am achizitionat un autoturism rulat, inmatriculat in RO. Masina a fost achizitionata de noua de fostul proprietar de la ... (vezi toată discuția)
Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)