avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce risc ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce risc ?

Buna ziua,

In luna ianuarie am achizitionat un autoturism rulat, inmatriculat in RO.
Masina a fost achizitionata de noua de fostul proprietar de la reprezentanta, in 2009, si taxa de prima inmatriculare/timbru de mediu/.... nu a fost platita la acea vreme.
Ce pot risca daca nu inmatriculez masina la DRPCIV si sunt oprit in trafic de un agent de politie ?? Pe spatele talonului a fost mentionata data la care a instrainat masina. :((
Sau cum pot face sa evit plata acelei taxe ?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:53, 7 Februarie 2016
Nu riscati decat o sanctiune contraventionala si retinerea talonului.
De evitat taxa nu prea aveti cum sa o faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)
Masina inamtriculata inainte de 2007 , anulare timbru de,mediu hino hino Buna ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in RO in 2003. Valoarea timbrului de mediu reprezinta aprox 70% din pretul masinii, asa ca am consultant un ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu cata2o06 cata2o06 In urma cu doua luni, am cuparat o masina care era inmatriculata in Romania in 2003. As vrea sa stiu cine trebuie sa plateasca timbrul de mediu cumparatorul ... (vezi toată discuția)